Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Cathy’s Sixpack Editie 5-2017

Cathy’s Sixpack Editie 5-2017

€59,50
niet op voorraad
Het is niet het resultaat van jaren trainen in de sportschool, maar de tweemaandelijkse rondleiding door de bruisende smaakwereld van Cathy. Iedere twee maanden anders, altijd verrassend, spraakmakend en gewoon bij u thuis bezorgd. Geen voor de hand ...
1-2 dagen
Cathystaste.
  • productpage_usp_1_title
    productpage_usp_1_text
  • productpage_usp_2_title
    productpage_usp_2_text
  • productpage_usp_3_title
    productpage_usp_3_text
  • productpage_usp_4_title
    productpage_usp_4_text
Beschrijving
  Vanaf € 120,- gratis verzending.

 

  VOORTAAN KUNT U CATHY'S SIXPACK OOK ALS

            "WIJNPROEVERIJ OPLOCATIE"BOEKEN!
ÉÉN VAN ONZE WIJN-AMBASSADEURS KOMT ER DAN

   EEN ONVERGETELIJK WIJN-MOMENT VAN MAKEN.

INFORMATIE EN BOEKEN VIA: INFO@CATHYSTASTE.NL Mob: 0651532464 / Telefoon: 0251-374304

 

Glas

Prosecco Frizzante WOW,
Treviso, Italië, vegan - 9,95

Serieus lekkere vegan Prosecco. Fijnelichttintelende mousse, zachtbloemigaromametnuancesvanappelen versbrood.Frisfruitigevenwichtigzuiverensappigmet speelse zuren. Nicolaas Klei, in Elsevier " een prosecco waar soortgenoten verliefd op zullen worden". Volmondigmeeeens! Schenktemperatuur: 8°C. Drinkmoment: Aperitief/borrel/receptie

 

Bestek

Lichte voorgerechten, salades, groentegerechten, eenvoudige gerechten met zalm, schaal en schelpdieren, witvis.

Glas

Malvazija Istarska, Benvenuti vina, 
Motovun, Istrie, Kroatie 2016 - 14,95

De Benvenuti broers maken Istrie's mooiste wijnen: ze behaalden goud voor hun droge Witte, hun houtgerijpte witte, hun zoete witte EN hun rode wijn. Kort om in alles nr 1! Daarnaast veelvuldig finalist en zelfs winnaar Proefschrift wijncompetitiein 2014. Geweldige Malvasia Istriana van kalkrijke ondergrond op 250-400 meter hoogte. Complex mond vullend opvallend fris en mineraal, lengte en mineraliteit. Prachtig fruit en zeer druif getypeerd. Schenktemperatuur:12°C.

 

Bestek

Gestoomde vis met cassoulet van witte boontjes en chorizo, tong met truffel rode bieten jus van ossenstaart, Gegrilleerde prei in vinaigrette met truffelsla en gepocheerd scharreleitje; truffel.

Glas

Chenin blanc VINUM, The Winery of Good Hope, Stellenbosch, Zuid-Afrika 2016 -12,95

Diepgewortelde oude bush vine stokken van niet geirrigeer de wijngaarden op granietondergrond produceren deze levendige frisse elegante exponent van chenin blanc. Prachtig fruit (peer, crispy citrus, nootmuskaat) intrigerende aromarijkdom en mooie mineraliteit. Handmatig geoogst en gesorteerd;30%wordt barrelfermented en na assemblage krijgt de wijn 2 maanden rust op fles. Een must voor liefhebbers van hout gerijpte wijnen met sap en fruit. Schenktemperatuur: 8 -10 °C 

 

Bestek

Tongfilets met witte wijnsaus en druiven (Veronique),
Gebraiseerde zwezerik met saus van gedroogde morieljes, Kaas.

Glas

Ja!DeTinedo,Vino de la Tierra de Castilla,
Spanje 2015 bio - 6, 95

We zeggen Ja! tegen deze biologische, pure(dus geen houtrijping) Tempranillo uit het hart van La Mancha.

's Nachts geoogst om oxidatie te voor komen en niet gefilterd om alle smaak te behouden. Wijnmakers Manuel en Amparo Álvarez-Arenas streven naar perfectie op elk niveau. Zacht als fluweel met iets van kruidigheid. Schenktemperatuur:14-16°C.

 

Bestek

Drinkmoment: aperitief; zalm tandoori; zarzuela; tai beef, salad; pomodori soepje; pollo al jerez (knoflook en sherry) Spaanse tapas

Glas

Chateau Lion Noir, Henry Cosyns,
Cotes de Bourg, Frankrijk 2015 bio -9,95

 

Overtuigende Biologische vatgerijpte rode Bordeaux gemaakt van Malbec, Merlot en Cabernet franc. Het hoge percentagerijpeMalbecindezeblendgeeft -naastde fraaie donkere kleur - een heerlijk ouderwetse stijl aan dezebetoverendlekkere, stoere,niettestroeverode bordeaux . Schenktemperatuur: 16-18 °C.

 

Bestek

Varken, Rood vlees, Lam, Harde kaas, Wild, Vederwild

Glas

 

Spatburgunder Jomax, Gustavshof,
Rheinhessen, Duitsland 2013 - 11,95

Spannende, veganistisch en biodynamisch gemaakte Pinot Noir. Opmerkelijk spetterend vibrant fruit, iets van kirsch, gastronomisch bittertje in de finale. Heerlijk sappig en verleidelijk glas. Licht gekoeld serveren! Schenktemperatuur: 14 -16 °C.

 
 

Bestek

Vitello tonnato, witlofsalade met blauwe kaas en truffel, salade dolce gorgonzola, ravioli met tomatensaus; gestoomde kabeljauw met mosterd; tarbot met bordelaisesaus; tonijn & zwaardvis; oosters; konijn, lam, gevogelte, rood vlees, charcuterie.